Aktivitetsklubben Molde

Frivillighet, fellesskap, likeverd og respekt

Endelig var det tid for AK-tur igjen, og helgen 21-23 mars braket det løs med årets store høydepunkt for både barn og ledere. Også i år gikk turen til Misjonssenteret på Bjorli.

Vi møtte opp på småbåthavna i Molde på fredags ettermiddag, og det oppstår alltid litt kaos når alt og alle skal inn i de forskjellige bilene. Til slutt var alt pakket og klart, og vi kunne sette kursen mot Bjorli. Etter en ny runde med kaostilstander, der alle skulle losjeres inn i de forskjellige hyttene og rommene, roet det seg og det ble servert mat. Det var ikke noe spesielt program for kvelden, men stemningen var på topp.

Lørdag morgen sto vi tidlig opp til frokost, før vi gjorde oss klare til en dag ute i snøen hvor man kunne velge mellom to alternativer. Man kunne enten bli med på skitur i langrennsløypene på ca. 10 km. Hvor det ble en skikkelig pause i gapahuken midt i løypa der det ble tent opp bål, og arrangert hoppkonkurranse. Eller så kunne man kjøpe dagskort i skitrekket, hvor man kunne stå på slalåmski eller snowboard. Været var flott, og uansett hvilket alternativ man valgte så ble det en vellykket og kjekk dag ute sammen med gode venner.

Tilbake på Misjonssenteret ble det servert mat, og man kunne slappe av før kveldens program. De som ville kunne dra til badebassenget på Bjorli hotell, hvor de kunne nyte litt "spa"-stemning eller få ut siste rest av energi. Senere på kvelden var det møte, før det ble servert middag. Videre utover kvelden ble det konkurranse og underholdning, og selvfølgelig et skikkelig dessertbord. Det ble sent før roen senket seg over Misjonssenteret.

Etter frokost og utvask på søndag var vi klar for hjemreise, men først skulle vandreskjoldene deles ut til to heldige vinnere. 

Også i år ble AK-turen en skikkelig suksess, og vi gleder oss allerede til neste år!