Aktivitetsklubben Molde

Frivillighet, fellesskap, likeverd og respekt

Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

Helga 14.-16. september var det planlagt AK-tur for 4.-8. klasse. Tidligere har vi bare hatt vintertur på AK, men etter denne helga var vi skjønt enige om at sommertur på AK er en tradisjon som er kommet for å bli.
Fredag ettermiddag satte vi oss i bilene og satte kurs for vakre Urke. Vel framme slo vi opp teltene og tente grillene. Bakt potet med tilbehør ble servert med etterfulgt sang og trivsel rundt bålpanna og grilling av marshmallows.
Lørdag morgen pakket vi tursekkene og gikk opp Urkedalen til Storevatnet. Planen var at vi skulle være der et par timer for så å gå ned igjen til andre aktiviteter, men været var perfekt og vi koste oss så mye i fjellet at vi ble der i 4 timer. Noen badet, noen fisket og andre igjen lekte i elva. Ingenting er som kaffe kokt på bål og nyfisket Ørret grillet på bålet. Til slutt lekte vi noen runder med catch the flag før vi gikk ned igjen.
Alle var sultne når vi kom ned etter en lang dag i fjellet. Da smakte det helt fortreffelig med hamburgere fra grillen. Utover kvelden tok vi med oss snacks og brus og gikk ned på bryggekanten. Her ble det fortalt diverse spøkelseshistorier og Ivar fortalte med innlevelse om da han skulle tøffe seg når han bodde i Argentina :)
Som regel er alle klare for å reise hjem når vi kommer til søndag morgen. Denne turen var så utrolig kjekk at samtlige kunne tenkt seg å være en dag til. Det var en kjempefin gjeng og dra på tur med. Vi gleder oss allerede til neste år!