Aktivitetsklubben Molde

Frivillighet, fellesskap, likeverd og respekt

Feilmelding

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/mwh6694/public_html/includes/file.phar.inc).

Vi pakket inn i bilene og reiste i retning Bjorli på fredagsettermiddag. Vel fremme var det om å gjøre å finne det beste rommet å sove på. Etter innlosjeringen pakket vi med oss en haug med pølser, ved, rumpeakebrett og gikk til en akebakke like i nærheten. Både barn og ungdommer boltret seg i snøen, akte, laget hopp og liknende. Kveldsmaten besto av småsvidde grillpølser med brød. Stemningen var på topp! Vel tilbake i huset gjaldt det å få i seg varmen igjen, og det oppsto trengsel rundt peisen. Kvelden fortsatte med brett- og kortspill, leker og konkurranser. 

På lørdag våknet vi til strålende vintervær. Frokosten ble unnagjort i en fei, og alle pakket tursekken. Så var alle klare for en dag på ski ute i sola. Man kunne velge mellom å stå i slalåmbakken eller gå på langrennski i lysløypa. Gjengen delte seg omtrent halvt om halvt. Dagen var helt fantastisk. Vi vendte tilbake på slutten av dagen med solbrilleskille og røde kinn. 

Etter en "stille stund" der mange benyttet muligheten til å ta seg en liten hvil på sofaen, hadde vi et lite møte der vi fikk høre gode formaninger. Etter et godt middagsmåltid var det endelig til for kveldens konkurranser. Etter rikelig med dessert og snacks kunne vi gjøre som vi ville. Noen forstsatte med spill, leker og konkurranser, andre slappet av foran peisen mens en gjeng tok med seg rumpeakebrettene ut for å ake. 

Vi gratulerer Herman Jansen og Aurora Bendixen som fikk årets to vandreskjold!

På søndagen kom resten av menigheten til Bjorli for å se på stedet. Vi er utrolig glade for at vi nå har fått kjøpt dette stedet. Tradisjonen med tur til Bjorli har vært til stor glede i mange år allerede, og nå kan vi glede oss til å bruke stedet mye oftere.