Aktivitetsklubben Molde

Frivillighet, fellesskap, likeverd og respekt

Feilmelding

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor i include_once() (linje 3491 av /home/mwh6694/public_html/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor i require_once() (linje 113 av /home/mwh6694/public_html/sites/all/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Vi måtte parkere nede ved veien å gå ca 1,5 km opp til gården, og etter fjorårets historie om bjørner var gutta veldig spent på hva de møtte på oppover fjellet. Når vi endelig var kommet oss i hus og hadde fått innlosjert oss, var det klart for litt god kveldsmat som bestod av en nydelig Suppe. Etter maten var det forskjellige aktiviteter som quiz, memory og gode historier.

Vi våknet til et nydelig vær på lørdagen. Etter 8 timer ute med ski, aking, grilling og hopping var det en sliten gjeng som fikk servert en nydelig gryterett av kokken Mathias. Etter mat var det tid for litt sang og godteri før det ble nesten 4 timer med mafia.

Søndagen var det er rolig start med en god frokost og vasking og rydding av hus.
Det var en sliten men veldig fornøyd gjeng som satt seg i bilden med kurs for Bjorli og Molde.
Dette er blitt en tradisjonstur som bygger samfunn og skaper bånd for resten av livet!


Vi er veldig taknemmelig for alt som blir gjort for ungdommen i menigheten og for alt vi får oppleve av turer og action.